ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας, DECO CONSTRUCTION, ιδρύθηκε το 1994 από ανθρώπους με βαθιά γνώση και μεράκι για την κατασκευή επίπλων κουζίνας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων μέχρι και σήμερα, ακολουθούμε πιστά το τρίπτυχο συνέπεια - ταχύτητα - ποιότητα υλικών σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες εταιρίες της Ευρώπης.

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας , βελτιώνοντας συνεχώς το σχεδιασμό και την αντοχή των προϊόντων μας αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στις πιο οικονομικές τιμές, χωρίς να επηρεάσουμε στο ελάχιστο την κορυφαία ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη DECO CONSTRUCTION με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα υλικά κατασκευής.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πάνω από 100 μοντέλα επίπλων κουζίνας, από τις πιο μοντέρνες έως τις πιο κλασικές, με πρωτοποριακά υλικά και μοναδικό design. Χάρη στα κορυφαία προγράμματα cad vasen cabinet που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να σχεδιάσουμε τις κουζίνες και ντουλάπες που επιθυμείτε.

Επιπλέον, σχεδιάζουμε ντουλάπες πρωτοποριακές, μοντέρνες, αθόρυβες και με άπειρες επιλογές σε προφίλ όπως κρύσταλλα, μέταλλα, ξύλο και με ειδικά υλικά νέας τεχνολογίας. Οι εσωτερικοί μηχανισμοί και φωτισμοί Led που χρησιμοποιούμε, "στολίζουν" με μοναδικό design τα έπιπλά σας.

Εκτός των άλλων, στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε πορτάκια κουζίνας και ντουλάπες, ιταλικές και χειροποίητες, πόρτες Ιταλίας άφταστες σε αντοχή και design καθώς και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Με γνώμονα τη βαθιά εμπειρία μας από το παρελθόν και με νέες ιδέες για το μέλλον, προσπαθούμε πάντα το καλύτερο για το χώρο σας.

Ελάτε στη εταιρία μας και γνωρίστε από κοντά τη φιλοσοφία μας. Σας περιμένουμε!ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ